Home   →   Laatste projecten   →   Beluga loves you

Beluga Loves You

Door Gerben Roetert - 1 juli 2018

Het begin, de start, waar de Media Design begon.

 

 

Soms moet alles maar tegelijk beginnen; 11 augustus 2007 zou eigenlijk mijn eerste werkdag bij Beluga zijn, maar om 11.00 uur 's ochtends besloot mijn dochter Isa dat het tijd werd om (eindelijk) op deze wereld te komen. Dus een paar dagen extra vakantie gekregen van mijn nieuwe baas en bazin voor ik überhaupt begonnen was...

 

In de volgende jaren bij Beluga heb ik langzaam maar zeker kennisgemaakt met veel facetten van Media Design. Langzaam begonnen met een andere opzet en invulling van de menukaarten. Er kwamen beamers die natuurlijk van content voorzien moesten worden, dus maar een MacBook aangeschaft, bewerkingssoftware erbij en gaan. Het aanpassen van de website naar een website die aansloot bij de wensen van de gasten van Beluga was de volgende stap.

Een belangrijke stap was #clubbeluga; een concept dat we puur door het gebruik van Social Media hebben neergezet.

 

Hans & Daniëlle, eeuwig bedankt voor de tijd, vrijheid & mogelijkheden die jullie me hebben gegeven om te ontdekken, te leren, te creëren, fouten te maken & uiteindelijk tot gezamenlijke successen te komen. Het is en was heerlijk om een keihard merk van Beluga te kunnen maken en mede hierdoor ROET Media Design te starten.

PORTFOLIO BELUGA