Home   →   Laatste projecten   →   Beluga loves you

BRUT 172

Door Gerben Roetert - 1 oktober 2018

Hoe visualiseer je een project dat over 3 jaar zichtbaar is...

 

 

Mijn werkgever bij Beluga kocht een boerderij in Reijmerstok en kwam met plannen, heel veel plannen; een nieuw concept, een nieuwe restaurant stijl ...

 

We begonnen met een naam; ik zocht naar iets anders; het werd een nummer i.p.v. een naam. Het moest lokaal zijn; het heuvelland wilde ik terug laten komen, maar toch internationaal. Kenmerkend voor de ligging... Limburg... Heuvels... Hoogte... 172 meter boven N.A.P.; de exacte hoogte van het dorp Reijmerstok. 172 werd de eerste werknaam. Hans ging aan het brainstormen met architect Niels Maier en hij kwam met de toevoeging BRUT. Door deze combinatie werd BRUT 172 geboren. Ruig, stoer en kenmerkend voor wat dit restaurant moet gaan zijn!

 

Voor het logo ging ik weer terug naar het "Limburgse" i.c.m. de kwaliteit en stijl van BRUT 172. Veel ambacht, ruig, natuur, basistechnieken oftewel vakwerk! Vakwerk gecombineerd met het getal 3. 3 als het 3e restaurant van Hans en natuurlijk 3 voor 3 Michelinsterren, een ultiem doel. Een afgeturfde 3 in Limburgsvakwerk werd het beeldmerk voor BRUT 172.

 

Een website maken zonder tastbaar beeldmateriaal maar wel neerzetten van de sfeer waarvoor BRUT 172 moet gaan staan was de volgende uitdaging; we kozen er voor de sfeer neer te zetten d.m.v. materialen en kleuren die gebruikt zullen worden in BRUT 172. Dit alles in een super dynamische "full scrolling" responsive webdesign. De site gaat letterlijk van boven naar beneden en van links naar rechts, veel effecten zorgen voor de dynamiek wat voor mij het gevoel van BRUT 172 kan weergeven.

 

Nu de verbouwingen beginnen gaan we op zoek naar de ultieme menukaarten, wijnboxen en promotie van BRUT 172; dit moet en zal een ultieme knaller worden!

PORTFOLIO BRUT 172