Home   →   Laatste projecten   →   Markt Achttien

Markt Achttien

Door Gerben Roetert - 31 mei 2018

"Hey Gerben, Ruud & ik zijn bezig met het opzetten van een eigen zaak. Graag zouden we met jou op korte termijn om tafel zitten over ontwerp, logo, huisstijl, website etc. en oh ja we willen binnen twee maanden open..."

 

 

Maandagavond 2 april kreeg ik de eerste plannen te horen van Ruud & Nadine vd Berg. Ze waren van plan om per 15 mei een bestaande zaak op de Markt in Meerssen over te nemen. Daarna 2 weken flink verbouwen en dan 1 juni open. "Op 1 juni willen jullie open? Dan hebben we dus nog een kleine 2 maanden?" En zo begon voor mij "Project Markt Achttien". De naam daar waren we snel uit; Markt Achttien; een duidelijke krachtige naam met een rechtstreekse link naar de locatie maar wel in een stijl die ook bij het interieur en de uitstraling van de brasserie moest passen. Na 3 dagen overleg en het over en weer sturen van schetsen van namen, schrijfwijzes (18 of Achttien / vast of los / hoofd- of kleine letters) en logo's naar familie en vrienden was de keuze voor het naam, logo & huisstijl bijna unaniem.

 

De kleurstelling en sfeer van het interieur heb ik terug laten komen in de website en menukaart. de site is full responsive met directe links naar zowel de menukaart(en) alsnaar informatie en/of reserveringen. Voor de menukaart hebben we gekozen voor een full color 400 grams offset gedrukte kaart in smal A5 formaat. Voor de drankenkaart een full color gedrukte kaart in A5 formaat. Beide kaarten zijn gelamineerd voor duurzaam en hygienisch gebruik. Voor de kleinste gasdten van Markt Achttien hebben we een kindermenu gemaakt in jongens- en meisjesuitvoering. Voorkant als kleurplaat en achterkant als menukaart met de keuze uit 8 kindermenu-gerechten met bijbehorende pictogrammen.

 

Binnen een intensieve zes weken hebben wij een prachtige huisstijl neergezet die strak & onderscheidend is voor de Markt in Meerssen. ROET™ Media Design is trots op het eindresultaat en ik vertrouw er op dat Markt Achttien hier nog jarenlang tevreden gebruik kunnen maken.

 

PORTFOLIO MARKT ACHTTIEN