Home   →   Laatste projecten   →   Hoeve De Bies

Wien & Wein

Door Gerben Roetert - 3 februari 2018

Een gedeelde passie voor wijn specifiek gericht op één van de belangrijkste wijngebieden van dit moment.

 

 

Vanaf mei 2000, toen ik naar Maastricht verhuisde ken ik de familie Jereskes. Vanaf de eerste dag dat ik met Roel Jereskes samenwerkte bij Toine Hermsen bouwde we onze vriendschap op. Iedere zaterdag zette ik Roel, na het werk en een tussenstop bij de McDonalds, met mijn Peogeot 205 af in Roermond als ik terugreed naar Deventer. Mensen met een voorliefde voor wijn en lekker eten vinden elkaar meestal snel dus kwam ik ook al snel en vaak over de vloer bij zij ouders Piet & Mariëlle. Piet zijn liefde voor wijn werd na zijn pensionering concreet met een wijnwinkel gespecialiseerd in wijnen uit Duitstalige gebeiden; Wien & Wein.

 

Piet vertelde mij over zijn plannen en al snel werd ik ingeschakeld voor het design van het logo, business cards en de website. In het logo heb ik duidelijke de link met Duitsland en wijn terug laten komen door het Grosses Gewächs beeldmerk terug laten komen in het logo en de allertiratie van Wien & Wein in de W, de gouden kleur zorgde voor de luxueuze uitstraling.

 

Voor de website zijn we bijna een jaar bezig om tot een tevreden resultaat te komen; inmiddels zijn er 4 nieuwe opzetten van website gemaakt om uiteindelijke tot de keuze van de huidige site te komen; hierbij hebben we gekozen om vanuit de consument te kijken en het assortiment centraal te zetten en de rest van de site hieromheen te 'bouwen'. Wellicht komt er binnenkort nog een toevoeging van een webshop/bestelknop.

 

Tijdens de 'under construction' fase hebben we site al wel online gezet met deze videoanimatie: https://www.youtube.com/watch?v=xqSdwtfXXHc

 

 

PORTFOLIO HOEVE DE BIES